Emulgeátorok

Ricinusolajból előállított, zsírsav polikondemációjának poliglicerol észtere.

Felhasználási terület:
Alacsony zsírtartalmú töltelékek, krémek, csokoládé,bevonómasszák, jégkrém bevonatok, kis zsíremulzió.

Potenciális előnyök:

  • Nagyon stabil emulziót biztosít alacsony zsírtartalmú töltelékeknél.
  • Bevonó masszák, csokoládé, jégkrém bevonatok esetén folyás javító költség csökkentő, zsír redukáló, gyártás könnyítő, javítja a stabilitást víz és a magas páratartalom között.
  • Javítja a víz elkeveredés hatékonyságát, így stabilizálja az egyébként instabil víz/olaj emulziót.
  • Költség csökkentő hatású kis zsíremulzióknál a teljes felszabadító tulajdonságával.
  • élelmiszer adalékanyagok